Menno van der Beek (1967) is poëzieredacteur. Daarnaast is hij dichter en Rotterdammer.

 

Len Borgdorff (1952) is hoofdredacteur en hij houdt zich bezig met allerhande lopende zaken. Hij is neerlandicus, werkte in het onderwijs en schrijft gedichten, columns en andere teksten.

 

Stefan van Dierendonck (1972) is eindredacteur van de website www.leesliter.nl en hij verzorgt de social media. In 2012 verscheen zijn debuutroman En het regende brood. In 2017 verscheen En het sneeuwde in Rome. Beide zijn lovend ontvangen.

 

Steven van der Gaauw (1958) verzorgt als redactielid de vormgeving van Liter. Hij is een veelgevraagd ontwerper van dichtbundels. Daarnaast verzorgt hij brochures, posters, logo’s en huisstijlen.

 

Gerda van de Haar (1965) was van 2004 tot 2007 eindredacteur van Liter. Zij maakte samen met anderen het handboek De Bijbel cultureel. De Bijbel in de kunsten van de 20e eeuw (2009), dat de Theologie Publicatieprijs 2011 ontving, en werkt aan een studie over de vroege romans van Marcel Möring.

 

Timen Kraak (1989) is webredacteur. Hij studeerde moderne Nederlandse letterkunde in Leiden en liep stage bij uitgeverij Atlas Contact, was redactielid van Tzum, en werkt als redactiecoördinator bij het zakenblad Management Scope.

 

Pauliene Kruithof (1990) is redacteur Interviews. Zij is dichter en kunstschilder, richt haar studie op cognitieve neurologie en is breed actief als ontwikkeladviseur.

 

Els Meeuse (1988) is redacteur Maatwerk. Zij studeerde Nederlandse taal en cultuur en Griekse en Latijnse taal en cultuur aan de Universiteit van Leiden en werkt als docent in het voortgezet onderwijs. 

 

Christely van Mourik (1993) verzorgt de rubriek Leeflijst en is de rechterhand van de eindredacteur. Ze studeert Nederlandse taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht, waar ze de onderzoeksmaster Nederlandse literatuur en cultuur volgt. 

 

Suzanne van Putten (1992) is eindredacteur. Ze studeerde Letterkunde (specialisatie Literaire vorming en literair veld) aan de Vrije Universteit te Amsterdam. Momenteel werkt ze bij de Bibliotheek Utrecht. 

 

Joyce Rondaij (1990) is redacteur Verhalen. Ze volgde de master tot predikant en is nu als promovenda verbonden aan de Protestantse Theologische Universiteit. Ze doet onderzoek naar de werken van de Italiaans-Joodse schrijver Primo Levi.